Diva se vratila
1

Beyonce objavila novi snimak i izazvala podijeljene reakcije fanova

Klix.ba
Američka muzičarka Beyonce posljednjih godinu dana bila ja zauzeta ulogom majke te je održala samo nekoliko nastupa. No, u nedjelju je iznenadila sve fanove postavivši novi snimak na svojoj zvaničnoj internet stranici.

"Bow Down/I Been On" je naziv nove dvije pjesme, a uz njih je postavila fotografije sebe kada je bila dijete. Iza nje se vide svi trofeji koje je osvajala.

Pjesme govore o njenoj odsustnosti iz muzičke industrije, ali i o sebi kao kraljici top lista.

Ovaj snimak već je izazvao kontroverze i podijelio fanove.

U tekstu jedne pjesme ima dio: "Znam da ste, kada ste bile male djevojčice, sanjale da budete u mom svijetu. Ne zaboravite. Poštujte to. Spustite se dolje ku**. (...) Odvojila sam vrijeme da živim svoj život, ali ne mislite da sam samo njegova mala žena..."

To je i izazvalo različite reakcije.

"Izvinite što mi nije žao zbog toga što je Beyonce trendseterica i što ne zvuči kao svi ostali. Radi se o promjenama igre", napisao je jedan od fanova na Twitteru.

No bilo je i onih koji su razočarani pjevačicinim novitetom:

"Kako možeš pjevati na inauguraciji predsjednika, a onda snimiti ovu odvratnu, uvredljivu pjesmu Beyonce? Zaista sam šokirana."

Pretpostavlja se da je ovaj snimak spoj dijelova dvije pjesme "Bow Down" koju je producirao Hit-Boy, a Beyonce je izjavila ranije kako radi sa Timbalandom na pjesmi "I been On".

Poslušajte pjesmu ovdje i prosudite sami.