Muzika
0

Beyonce: Neću pozirati gola

Klix.ba
Popularna pjevačica Beyonce Knowles, čija je karijera nakon izdavanja prvog solističkog materijala u uzlaznoj putanji, obećala je da se nikada neće skidati gola jer želi da je publika poznaje po njenom 'talentu, a ne po tijelu'.

Beyonce je istakla kako nikad neće pozirati gola jer je to protiv njenog morala.

Upravo nedavno je popularna pjevačica pozirala uglednom fotografu Davidu LaChapelleu, koji ju je upitao da mu pozira gola.

Za magazin Bang, Beyonce je izjavila: "Svaki fotograf me pokušava nagovoriti da skinem svoju odjeću kako bi on bio prvi kojem je to uspjelo. To je za njega prestiž, ako ja pokažem bradavicu. Ljudi me testiraju da bi vidjeli dokle ću ići. Ljudi, kad bih svaki put kad bi mi rekli 'bit ćeš na naslovnici jedino ako se skineš' dobila dolar, bila bih bogata.

"Neke žene se skidaju gotovo na svakoj slici. Ali ja sam poznata po tome što to ne dam. Sexy odjeća mi ne smeta. Svaki moderni modni detalji ću nositi. Obući ću bikini ako je snimanje na plaži. Ali iz nekih vulgarnih razloga, nikada."

U svom intervjuu Beyonce nije pričala samo o skidanju pred fotografima i kamermanima nego je i priznala da više nije djevica. Upitana 'da li su neke od njenih pjesama ikada počele vrtiti na radiju dok je vodila ljubav' odgovorila je: "Oh, mrzim to. Poremeti me skroz."

Slike sa Beyoncinog nastupa na nedavno održanoj ceremoniji dodjele MTV-jevih Video Music Awards: