Muzika
0

Beyonce fotografima zabranila pristup na koncerte

Klix.ba
Pjevačica Beyonce Knowles zabranila je pristup fotografima medijskih kuća na svoju aktuelnu svjetsku turneju. Turneju smije fotografisati samo Frank Micellota, čije se fotografije kasnije šalju medijima.

Beyonce je fotografima odlučila zabraniti pristup nekoliko mjeseci nakon što je BuzzFeed morao ukloniti njene fotografije sa Super Bowla. Te fotografije je jednostavno okarakterisala kao neprijatne, a i servis Getty je morao ukloniti slične.

Turneju "Mrs. Carter Show World Tour" zvanično pokriva fotograf Frank Micellota, a njegove fotografije se kasnije šalju medijima.

Beyonce ipak nije uspjela na ovaj način monopolizirati svoj izgled. U nedostatku profesionalnih fotografija, mediji su se okrenuli amaterskim fotografijama iz publike, što za pjevačicu može biti samo gore.

"Svi znamo kako mediji rade. Uradit će sve što mogu da bi dobili fotografije koje nema niko drugi. Ako ne mogu poslati fotografa, kupit će fotke od fanova u prvim redovima. To će biti prava noćna mora za Beyonce i njen tim", izjavio je fotograf Noam Galai iz AOL-a.