"Da sam ja netko"
0

Beograd: Večeras koncert posvećen grupi "Indexi"

Sarajevo-x.com
Koncert posvećen legendarnoj sarajevskoj grupi "Indexi" pod nazivom "Da sam ja netko", na kome će nastupiti poznati pjevači iz Srbije i regiona, bit će održan večeras u velikoj sali Sava centra u Beogradu.

Hitove kultne grupe pjevat će Aki Rahimovski ("Sanjam"), Dado Topić ("Svijet u kome živim" i "Snijeg pade"), Mladen Vojičić Tifa ("Krivac si ti" i "Sve ove godine"), dok će makedonska pevačica Kaliopi otpjevati "Budi kao more" i "Jutro će promeniti sve".

Arsen Dedić izvest će numeru "Ti si mi bila u svemu naj, naj", Dženan Lončarević "Žute dunje", Irina Kapetanović pjesmu "Plima", a Željka Katavić Pilj "Pozdravi Sonju".

Nastupit će i Zijo Valentino ("Predaj se srce"), Sergej Trifunović ("Sarajevske kiše"), Nihad Voloder ("310 poljubaca vrelih"), Giuliano ("Ispili smo zlatni pehar" i "Bacila je sve niz rijeku"), Jelena Tomašević ("Balada"), Aleksandra Radović ("U jednim plavim očima").

Trio Rahimovski, Topić i Tifa izvest će "Pjesmu o Davorinu", dok će Hari Varešanović pjevati naslovnu pjesmu koncerta "Da sam ja netko". Serije kocerata posvećene pokojnom Davorinu Popoviću i grupi "Indexi" održavaju se u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, a ovo je treći koncert u srbijanskom glavnom gradu, javila je agencija Tanjug.