Muzika
0

Beograd: U Kombank Areni sve spremno za koncert Dine Merlina

Piše: E. S. H.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
U najvećoj dvorani u Srbiji, Kombank Areni, Dino Merlin će večeras održati prvi od dva koncerta koja će prirediti publici u Beogradu. Sve je spremno za već najavljeni spektakl, a Dino je u izjavi za Klix.ba kazao da će i ovi koncerti biti za nezaborav.

Ekipa portala Klix.ba će prenositi atmosferu iz glavnog grada Srbije sa prvog koncerta. U Areni je već postavljena bina, a vrijedno se radi i na svim detaljima kako bi rasvjeta bila perfektna. Urađena je tonska proba i već je sve spremno za koncert.

Kao i za koncert na Koševu u Sarajevu, angažovan je veliki broj stručnjaka koji će se pobrinuti da sve bude savršeno i da publika u potpunosti uživa u koncertu.

Merlinu, koji publiku uvijek obraduje novim aranžmanima i sjajnim gostujućim instrumentalistima, ovog puta na sceni će se pridružiti 20 muzičara. Scenski spektakl upotpunit će vrhunska rasvjeta, a dešavanja na sceni bit će projektovana i na sfernom LED ekranu.

Podsjećamo da su karte za oba koncerta u Kombank Areni rasprodane.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda bina i dvorana prije prvog koncerta Dine Merlina u sklopu turneje "Hotel Nacional" u Beogradu.

Koncert počinje u 21 sat.