Muzika
54

Bend Zoster headliner prve večeri 72 Sata Summer Festa

Klix.ba
Popularni mostarski bend Zoster nastupit će na prvom 72 Sata Summer Festu koji će se održati od 8. do 10. augusta na kakanjskom izletištu Ponijeri.

Sarajevski bend Letu Štuke zbog privatnih obaveza članova benda bio je prinuđen otkazati nastup, a organizatori su brzo djelovali i pozvali Mostarce koji su sa oduševljenjem prihvatili poziv za ovaj planinski festival.

“Radujemo se nastupu na Ponijerima i dobroj atmosferi na ovom izletištu. Čuli smo da će biti veliki broj ljudi. Možemo im obećati dobru svirku i odličnu energiju”, izjavili su članovi benda pred nastup na Ponijerima.

Bit će ovo odlična prilika da posjetioci uživaju u njihovim hitovima, kao što su "Imači kada“, "Utopija“, "Vrijeme je“, “Ko je jamio jamio”…

Zoster nastupa u petak 8.8. u 21:00, a osim njih headlineri festivala su i bend Billy Andol, Laka i Lela u subotu 9.8. te beogradski S.A.R.S. u nedjelju 10.8., a cjelodnevni program sva tri dana će upotpuniti i još 15 bendova i DJ-eva sa prostora cijele BiH.

Ulaznice za sve tri dana festivala koštaju 13 KM i moći će se kupiti i prvi dan festivala na ulazu u festivalski prostor a cijena ulaznice za pojedinačne dane je 10 KM.