Banjalučki rock bend
0

VIDEO / Bend Neuro učestvuje na ovogodišnjem Jelen Demofestu

Piše: D. T.
Bend Neuro
Bend Neuro
Jedan od učesnika ovogodišnjeg Jelen Demofesta u Banjoj Luci bit će i lokalni rock sastav Neuro, koji je u gradu na Vrbasu nastao krajem 2009. godine.

Momci iz Neura, za portal Klix.ba navode kako je grupa za manje od tri godine postojanja prošla transformaciju iz cover benda u autorski sastav. Neuro trenutno ima snimljen EP, s tim da još uvijek nije gotov, jer se treba uraditi finalni miks.

“Priča oko snimanja debi albuma je počela u trenutku kada se vjerovalo da od ovogodišnjeg Jelen Demofesta neće biti ništa. Stvari su se u međuvremenu promijenile, tako da smo sada okupirani nastupom na festivalu u našem gradu”, rekao je za Klix.ba pjevač i frontmen grupe Dražan Požderović – Oskar.

On dodaje kako su pjesme “Bože da l’ si živ?” i “Igra zla” ono što im je obezbijedilo plasman na ovogodišnji Jelen Demofest.

Osim Požderovića grupu Neuro čine gitaristi Nikola Galić i Boris Golić, te basista Ninoslav Dobrijević Tiki i bubnjar Nenad Dobrijević.

U posljednjih nekoliko godina u Banjoj Luci je održan veliki broj koncerata svjetskih imena. Momci iz Neura ističu kako je i Jelen Demofes nešto najbolje sto se desilo za neafirmisane bendove u gradu.

Portal Klix.ba vam predstavlja ovaj perpesktivni domaći bend, a ukoliko želite da ih čujete uživo od 26. do 28. jula budite na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci.