Eurosong
0

Badrić: Pjevat ću na engleskom, ali vam se neće svidjeti na prvu

Sarajevo-x.com
Foto: Goran Matijašec/ninabadric.com
Foto: Goran Matijašec/ninabadric.com
Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Nina Badrić, izjavila je kako još uvijek ne zna s kojom pjesmom će predstaviti Hrvatsku na ovom takmičenju, ali ono što zna je to da će zasigurno pjevati na engleskom jeziku.

"Ono što je po meni bio najlošiji potez do sada je to što niko nije otišao s onime što je. Ja idem drugim putem, ići ću sa svojom autorskom pjesmom, ne znam kako će proći, ali možda će to biti ključ. Idem s onime što ja jesam", rekla je pjevačica za Exkluziv Vikend.

Nina je dodala i to da je na Eurosongu nema pravila, pa ako je već tako, ona kaže da će se onda poslužiti svojim pravilom. Dodala je i to da se njena pjesma zasigurno mnogima neće svidjeti na prvu.

"Nikad nisam znala snagu Eurosonga do ovog trenutka. To mi je bila sekundarna stvar. Prošle godine mi je bilo žao što Jacques nije otišao. Užasno se radujem, jer ne znam ništa o Eurosongu, a drago mi je da ću sada imati i taj mali segment u svojoj biografiji. Treba biti hrabar, ili lud", rekla je pjevačica kroz smijeh.