Opravdao očekivanja
0

FOTO+VIDEO / B: Luka: Tony Cetinski održao koncert u prepunom Boriku

Piše: D. T.
(Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
Tony Cetinski, hrvatska pop zvijezda i jedan od najvećih muzičara u regiji, održao je sinoć u prepunoj Sportskoj dvorani Borik u Banjoj Luci veliki solitički koncert.

Hrvatska pop ikona svoj nastup pred nekoliko hiljada Banjalučana započela je hitom "Umirem sto puta dnevno", a nakon toga redale su se pjesme koje su publiku bacale u trans.

"Drago mi je što sam napokon u Banjoj Luci. Odlučili smo se da dođemo širokog srca", rekao je Cetinski prije mjesec dana kada je najavljivao svoj nastup u gradu na Vrbasu.

Svoje riječi potvrdio je i na sinoćnjem nastupu, jer je obožavatelje, među kojima su ipak prednjačile pripadnice ljepšeg pola, ostavljao bez daha.

Banjalučka publika u dahu je otpjevala cjelokupan repertoar proslavljene hrvatske zvijezde, na čemu se Tony tokom koncerta zahvaljivao nekoliko puta.

Iako je Cetnski i ranije pjevao u gradu na Vrbasu, sinoćnji nastup, koji je trajao oko tri sata, bio je njegov prvi veliki solistički koncert u ovom djelu BiH.

Portal Sarajevo-x.com vam donosi djelić atmosfere sa koncerta u Boriku, čiji posjetitelji su nakon nastupa, svojim aplauzima, jasno poručili da je Tony umjetnik i gost kojeg Banja Luka posebno voli.