Moby "razbio", ali...
0

VIDEO / Amy Winehouse "pukla" na koncertu u Beogradu

FENA
Evropsku turneju pjevačica Amy Winehouse počela je u subotu navečer skandalom u Beogradu, a publika na Kalemegdanu bukvalno je izviždala Amy koja tokom sat i 11 minuta koncerta praktično nije ni zapjevala.

Stvar je ipak izvadio američki muzičar Moby, koji je sjajnim nastupom "digao" beogradsku publiku. Moby je pjesmu Why Does My Heart posvetio beogradskoj publici, koja ga je na Kalemegdanu dočekala ovacijama.

Dugo očekivani koncert Amy Winehouse na kojem se okupilo "pola Beograda", uključujući američku ambasadoricu Mary Warlick, odvijao se u nastojanju pjevačice da ostane na nogama i nešto pjeva, a stvar su povremeno "izvlačili" momci iz benda koji su sjajno svirali.

Amy Winehouse, poznata po skandalima i sklona napuštanju koncerta zato što je "na nečemu", ponovila je takav skandal i u Beogradu.

Na početku koncerta pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u New Yorku, mada je bilo teško razumjeti šta govori - a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpjevala tek nekoliko stihova nekoliko pjesama koje su popularne u Srbiji kao i u cijelom svijetu.

Poslije 15-ak minuta koncerta, na društvenoj mreži Twitteru počeli su komentari tipa: "Karaoke Amy", "Jazz koncert u Beogradu", "Da li će policajci iz Starog Grada da je odvedu na triježnjenje" i slično, prenosi Tanjug.

Amy je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpjevavši hit kojim je za široke mase počela njezina karijera, pjesmu Rehab (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno.

Moby, za kojeg je publika komentirala da je "u Beogradu ostavio srce", sa svojim je bendom svirao remix pjesme Rehab i digao publiku na noge na samom početku svog nastupa.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je sa stranačkim drugovima bio u vip loži, napustio je koncert na Kalemegdanu na samom početku, a uskoro je s koncerta otišla i američka ambasadorica, koja je oko 23 sata došla na koncert praćena fotoreporterima i u pratnji džipova.

U publici su još viđeni gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, ministar odbrane Dragan Šutanovac i potpredsjednica LDP-a Nataša Mićić.