Muzika
1

Amel Ćurić snima spot za novi singl

Klix.ba
Nakon što je nedavno na poziv Fikreta Vukalića Fantoma nastupio i oduševio publiku na koncertu Zdravka Čolića, Amel Ćurić, pobjednik popularnog šoua "X Factor Adria", trenutno radi na snimanju spota za prvu pjesmu koju je uradio nakon pobjede na ovom muzičkom takmičenju.

Novi singl "Neizdrživo" Ćurić je radio u saradnji s autorom i producentom Amilom Lojom, a u ulozi reditelja videa našao se Haris Dubica, koji je radio i zadnji spot naše muzičke zvijezde Dine Merlina za pjesmu "Rane".

Provjerena i kvalitetna ekipa autora uz Amelov fantastičan glas zasigurno obećava pravu poslasticu za oči i uši. Amel je, također, početkom jula potpisao ugovor za diskografsku kuću Menart.

Popularni pjevač u zadnje vrijeme je stalno angažiran na koncertima i nastupima, a kako je krajem jula u saobraćajnoj nesreći u kojoj je zadobio lakše povrede uništen njegov BMW, sada je u potrazi za novim limenim ljubimcem.

Svidjela su mu se dva modela, tako da se nije mogao odlučiti između Opela i Citroena, pa je na Facebooku na sebi svojstven šaljiv način zatražio pomoć i savjet prijatelja i fanova.