Muzika
1.8k

Amel Ćurić održao spektakularan nastup u Splitu

Klix.ba
Jedan od najpopularnijih pjevača regiona Amel Ćurić, pripredio je Splićanima nezaboravnu žurku. Više od tri sata, publika je pjevala mnogobrojne hitove, među kojima je i nova Amelova pjesma "Mijenjam ovaj grad" koja već sada broji preko dva miliona pregleda na Youtubeu.

"Napravili smo odličnu žurku i lom u Splitu. Znao sam da imam mnogo fanova u Hrvatskoj, ali se uvijek iznova oduševim nakon ovakvih nastupa. Publika je zajedno s nama u glas pjevala od prve pa do posljednje pjesme, a atmosfera je došla do usijanja kada smo pjevali hitove 'Mijenjam ovaj grad', 'Te zime' i 'Neizdrživo", rekao je Ćurić.

Svojim nastupima u proteklom periodu, prije svega na zeničkom sajmu "ZEPS" i obilježavanju 20 godina Hyundaia u Sarajevu, Ćurić je pokazao da je publika u BiH, ali u regionu, prepoznala kvalitet i da je već odavno postao regionalna zvijezda.

Amel nam je otkrio da trenutno radi na novoj pjesmi, koja će biti veliko iznenađenje za publiku i nešto sasvim drugačije, te da se nada da je na pomolu još jedan hit.