12. maja u Sarajevu
361

Aleksandra Radović na bosanskohercegovačkoj turneji

Klix.ba
Aleksandra Radović
Aleksandra Radović
Koncertom u sarajevskom Domu mladih, najavljenim za 12. maj, započinje dugo očekivana bosanskohercegovačka turneja jedne od najpopularnijih pjevačica Balkana, Aleksandre Radović.

Uz glavni BH grad, na listi turneje nazvane "Diva Live Aleksandra Radović" nalazi se još Tuzla 18.5. (dvorana Mejdan), Banja Luka 19.5. (Tvrđava Kastel), 25.5. Brčko (Blatuša) i 26.5. Mostar (Kantarevac).

"Presretna sam što ću ponovo nastupiti pred bosanskohercegovačkom publikom. U svakom od gradova gdje sam do sada nastupala uvijek je bio sjajan prijem i osjećala sam potrebu da svim svojim fanovima tokom maja, u nekim većim prostorima, priredim koncerte za pamćenje", ističe Aleksandra pred početak ture.

Prodaja njenih albuma i stalni nastupi potvrđuju da je jedna od rijetkih sa EX YU estrade koja je u stanju napraviti uspješnu turneju u relevantnim koncertnim prostorima i okupiti toliki broj publike. Ova informacija je još značajnija kada se zna da se uz Aleksandrino ime i karijeru ne vežu skandali, da se ne pojavljuje na stranicama žute štampe te da su kvaltetne pjesme i nastupi jedino čime pronalazi put do svoje publike.

Ulaznice za koncerte u svim gradovima od 27. aprila se mogu kupiti putem portala www.kupikartu.ba ili kod uličnih prodavaca po jedinstvenoj cijeni od 10 KM.