Muzika
26

2. Mostar Summer Fest: Spremni za Festival koji je rasplesao regiju?

Klix.ba
Prisjetimo li se dvije noći odličnog provoda koje su prošle godine u Mostaru sa stilom zatvorile ljetnu sezonu zabava, tako što se 5.000 ljudi zabavljalo na otvorenom uz glazbu bendova Siledžije, Zoster, Hladno Pivo, Pešes, S.A.R.S. i T.B.F., jasno je da Mostar Summer Fest ide dalje.

Tako će Festival i ove godine učiniti Mostar epicentrom pozitivnih vibracija. Najbolji bendovi iz regije će nas opet dignuti na noge i SC Kantarevac pretvoriti u dvodnevnu festivalsku oazu uz fantastičnu pozornicu na kojoj će se izmijenjati najpoznatija regionalna glazbena imena, a sve to uz zanimljive i interaktivne sadržaje u Chill out zoni koja je lani u Mostar donijela duh evropskih muzičkih festivala.

"Volimo reći da smo prošle godine našim festivalom zatvorili ljetnu sezonu zabava, no kako smo i obećali u šestom mjesecu ove godine Mostar Summer Festom otvaramo sezonu ljetnih provoda. TiSiFest, zato u svojim kalendarima rezervišite 27.6. (petak) i 28.6. (subota) za ples pod otvorenim festivalskim nebom", poručili su iz organizacijskog tima, dodavši kako će ubrzo objaviti i službeni line-up drugog po redu Mostar Summer Festa.