magazin
0

Mlađa sestra Britney Spears trudna

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sudeći po navodima magazina OK!, još jedna beba Spears je na putu. Naime, mlađa sestra Britney Spears, 16-godišnja Jamie Lynn kazala je u razgovoru za magazin OK da je trudna, a da je otac djeteta njen momak Casey Aldridge.

"Bio je to šok za nas oboje, nismo to očekivali“, kazala je 16-godišnja Jamie Lynn Spears.

Jamie Lynn je do razgovora sa magazinom OK! Svoju trudnoću držala u tajnosti otkrivši stvarno stanje samo svome momku, ali je nakon razgovora sa magazinom izvjesno da će o njenoj trudnoći uskoro znati i cijeli svijet.

"Ja mislim da ovo što sam ja uradila nije za pohvalu i nije nešto što i drugi tinejdžeri treba da čine, bolje je sačekati neke zrelije godine. Ipak, neću dozvoliti da me bilo ko osuđuje niti bi ja koga osuđivala jer je ovo situacija u koju sam se ja sama dovela“, objasnila je 16-godišnjakinja.

Nakon što joj je doktor potvrdio da se nalazi u drugom stanju, Jamie Lynn je odlučila dvije sedmice ne dijeliti novosti ni sa kim i držati vijest o trudnoći u tajnosti. "Samo je jedna moja prijateljica znala za trudnoću. Meni je jednostavno trebalo malo vremena da razmislim o tome šta ću uraditi bez da bilo ko utječe na moju odluku. Nakon dvije sedmice rekla sam roditeljima. Bila sam uplašena, ali sam morala uraditi ono što mislim da je ispravno za mene“, naglasila je Jamie.

Lynne Spears koju je Britney već učinila bakom kazala je za magazin da nije mogla vjerovati kada joj je Jamie kazala da je trudna jer je uvijek bila tako odgovorna i savjesna. "Bila sam šokirana, ipak je to moja 16-godišnja beba“, kazala je Lynne.