magazin
246

Mladića na razgovoru za posao dočekao Zlatan Ibrahimović

Klix.ba
Piće sa potpisom jednog od najboljih nogometaša današnjice, Zlatana Ibrahimovića je Vitamin Well. Nedavno je u ovoj kompaniji otvoren konkurs za posao, a kandidate je intervjuisao upravo Ibrahimović. Da je profesionalno odradio intervju može se vidjeti u videu objavljenom na Youtubeu.

"Nisam baš očekivao da ćete mi vi biti na razgovoru", izjavio je kandidat na početku razgovora sa Ibrahimovićem koji ga je, poslije nekoliko pitanja na koja nije baš dao najsjajnije odgovore upitao:

"Jesi li dobro? Trebaš li dvije minute da dođeš do zraka?"

Što se dogodilo nakon toga, pogledajte u videu.

Zlatan Ibrahimović je ambasador švedskog pića Vitamin Well od decembra 2014. godine. Nedavno je kompanija odlučila proširiti ponudu ovog napitka, pa se na policama marketa našla i boca Vitamin Well Upgrade sa okusom limuna i kaktusa.

Vitamin Well Upgrade sadrži vitamin B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Novi Vitamin Well sadrži magnezij i puno vitamina D koji doprinose poboljšanju funkcije mišića.

Vitamin Well je niskokalorični napitak koji sadrži širok spektar vitamina i minerala, a može se kupiti u 10 različitih okusa.