magazin
4

Mark Zuckerberg u live videu ugostio Seinfelda i odgovarao na pitanja

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg sinoć je pokrenuo svoj prvi Q&A live video (video u kojem je odgovarao na pitanja korisnika Facebooka).

Zuckerberg je govorio o promjenama koje očekuju korisnike Facebooka u narednom periodu, a bilo je riječi i o virtuelnoj inteligenciji i načinima na koje može biti inkorporirana u Facebookove usluge.

Na kraju svog jednosatnog govora, Zuckerberg je fanove iznenadio ugostivši poznatog komičara Jerryja Seinfelda.

Seinfeld je Zuckerberga ispitao neke detalje iz njegovog života, poput šta je prva stvar koju uradi kad se probudi, da li se prvo tušira ili vježba i sl. dok mu je Mark otkrio kako ga ujutru budi kćerkica Max koja "ispušta čudne zvukove kao pterodaktil" te kako je prva stvar koju ujutro uradi provjera Facebooka na telefonu.

Zuckerberg je Seinfeldu otkrio i kako je nedavno slomio ruku nakon pada s bicikla te pojasnio iz kojeg razloga ne nosi gips, dok je Seinfeld osnivaču Facebooka otkrio kako svako jutro za doručak pojede tri jaja.

Ovaj zabavni video došao je u svjetlu populariziranja nove opcije Facebooka, live videa koji korisnicima omogućavaju da se uživo uključe u live prenos.

Njegov video je od sinoć pogledan skoro 7,5 miliona puta.

Čitav video pogledajte u nastavku.