magazin
30

Marčelov "Napet šou" obara rekorde

Klix.ba
U srijedu, 1. oktobra, tačno u 18 sati, na rafove knjižare Delfi SKC u Beogradu stigli su prvi primjerci knjigoalbuma "Napet šou" Marka Šelića Marčela. Iako najavljivan kao dugoočekivan, ispostavilo se da je "Napet šou" mnogo više od toga.
Foto: Ana V. Danilović
Foto: Ana V. Danilović

Oboreni su svi rekordi, kako izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi SKC, tako i Markov lični rekord u potpisivanju knjiga i diskova.

Na druženje sa Markom Šelićem Marčelom odazvalo se oko 400 poštovalaca njegovog rada, a neki od njih su na autogram čekali punih pet sati koliko je trajalo potpisivanje knjigoalbuma "Napet šou". I bilo je napeto, jer nisu svi koji su to željeli došli na red za potpis do kraja radnog vremena knjižare Delfi SKC, pa su se Marko i njegovi odani fanovi "presel​​ili" ispred Studentskog kulturnog centra u Beogradu gdje je šou nastavljen.

"U ime ekipe koja je učestvovala ​​u stvaranju 'Napetog šoua', a koja broji više od 50 ljudi, zahvaljujem se svima koji su strpljivo čekali do dođu do svog primjerka knjigoalbuma. Budući da su u njemu obrađene teme koje nisu baš šarene i vesele, već uglavnom nemilosrdne, drago mi je što se ispostavilo da se t​​iču velikog broja ljudi", kazao je Marko nakon punih pet sati potpisivanja prvih primjeraka svog novog djela.

Foto: Ana V. Danilović
Foto: Ana V. Danilović

Podsjećamo da su pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi "Napet šou" i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, "rok-enciklopedija" Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i bivša koordinatorica organizacije ASTRA Elena Krsmanović.

Foto: Ana V. Danilović
Foto: Ana V. Danilović

Od danas, 2. oktobra, muzički dio knjigoalbuma "Napet šou" dostupan je i na ​​muzičkom servisu Deezer, s tim što fizičko izdanje koje je integralni dio knjige, sadrži tri bonus pjesme.