Povratak RnB Confusiona
0

Lollipop Sexy Night u Cinemasu

Sarajevo-x.com
Klub Cinemas ( Sloga ) u narednom proljetnom periodu bit će odjeven u ruho sexy RnB ritmova, predvođen glamuroznim RnB Angelsicama, raznolikim konceptima i programima koji čine ovu vrstu muzike još zanimljivijom, a sam događaj podižu na viši nivo od ostalih.

Danas, RnB žanr u Sarajevu se automatski vezuje za party RnB Confusion, jer on daje puls ovom gradu, donosi vrućinu klubovima u zimskim danima, njegova zabava traje do ranih jutarnjih sati, i zbog njega provjeravate zašto vikend, ovoga puta u Slogi, počinje srijedom! Prvi RNB Confusion održat će se 3. marta 2010. sa početkom u 21:00h, pod nazivom RnB Confusion "Lollipop Sexy Night“.

Ekipa "Diskozona" pobrinula se da još jednu oazu zabave, pod nazivom RnB Confusion, u Slogi, učini primamljivom za sve Vas kojima je dosta monotonije noćnog života u Sarajevu. Hladnu martovsku noć začinit će žive i slatke boje RnB lizalica, koje ćete dobiti na partiju pod nazivom "Lollipop Sexy Night". Kao i uvijek, RnB Confusion obiluje dobrom zabavom i originalnim idejama, pa će i ovaj put posjetitelji ovog događaja moći učestvovati u igri "Lick My Lollipop“. Ko još ne voli slasne RnB lizalice? Po prvi put na našim prostorima imat ćete priliku vidjeti takvo nešto, a na dečkima je da, ukoliko žele pokazati svoje vještine šarmiranja, lizalicu poklone osobi suprotnog spola. Djevojka sa lizalicom ? Mmm, zamamno!