It's The End Of The World, Baby!
0

Milla Jovovich proriče sudnji dan u Camparijevom kalendaru

Sarajevo-x.com
Januar
Milla Jovovich, model i zvijezda filmova Resident Evil i Peti element, novo je lice Campari kalendara za odabrane. Kalendar je nazvan It's The End Of The World, Baby!, a fotograf je slavni Dimitri Daniloff. Campari je do sada izdao 13 ekskluzivnih kalendara koji nisu bili u prodaji nego su poklanjani prijateljima kompanije.

Tema kalendara za 2012. inspirisana je proročanstvom Maja da će svijet nestati 21. decembra 2012. Ovo je inače posljednji datum na kalendaru koji je ova drevna civilizacija zapisala.

Milline fotografije inspirisane su sa 12 hipotetičkih načina da svijet, kakav poznajemo, završi.

"Campari koristi priliku da proslavi život na kreativan način, na omptimističan način i sa strašću koje će inspirisati ljude da žive uz pozitivnu energiju", navodi se u zvaničnoj izjavi ove kompanije.

Milla je bila jednako uzbuđena što učestvuje u kreiranju tako jedinstvenog kalendara.

"Pošto sam model i glumica, za mene je ovo bilo novo iskusvo i izazov kako da na teatralan način označim mogući kraj", rekla je slavna Milla, prenosi Star Pulse.

Ona je dodala da ju je najviše privuklo to da iako oslikavaju kraj, fotografije zapravo slave život. Prije nje ovaj kalendar ukrašavali su Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba te Benicio del Toro.