Ko čeka taj i dočeka
0

FOTO / Larissa Riquelme se konačno skinula gola

Sarajevo-x.com
Najpopularnija paragvajska navijačica Larissa Riquelme konačno je ispunila obećanje i skinula se gola.

Iako nije protrčala gola ulicama glavnog paragvajskog grada Asunciona, fotografisala se gola za dnevne novine "Diario Popular", i tako utješila svoje obožavatelje.

Larissa je pažnju javnosti privukla seksi fotografijama sa utakmica Mundijala u Južnoafričkoj Republici, što je iskoristila za reklamiranje kozmetičkih proizvoda.

Nakon što je postala popularna, obećala je da će protrčati gola ulicama glavnog grada svoje zemlje ukoliko reprezentacija Paragvaja pobijedi Španiju.

Španija je slavila, Paragvaj je ispao, njihovih fudbalera niko se više ni ne sjeća, a mediji još uvijek bruje o Larissi, koja je obećala da će se ipak skinuti. ""To će biti poklon za sve igrače i za sve ljude u Paragvaju kako bi uživali, jer, igrači su pokušali učiniti nemoguće i dali su sve od sebe na terenu", rekla je lijepa Larissa, na oduševljenje Paragvajaca, ali i svih ostalih.

Da publika ne bi dugo čekala pobrinula se u srijedu, kada je na svom Facebook-profilu objavila nekoliko golišavih fotografija, a zatim je novinarima dopustila ulazak u svoj dom, gdje se skinula.

Sada je objavila najeksplicitnije fotografije do sada, koje je, ne sumnjamo, dobro unovčila.