magazin
0

Kim Kardashian u "Allureu" po uzoru na Sophiju Loren

Sarajevo-x.com
Starleta Kim Kardashian odala je priznanje ikoni stila, filmskoj sireni Shophiji Loren, u novom izdanju časopisa "Allure". Zvijezda reality showa "Idući u korak sa Kardashianovim" govori o tome kako je biti filmska zvijezda drugačijeg žanra, aludirajući pri tome na svoju snimku seksa sa bivšim momkom.

Kardashian priznaje da joj izlazak u javnost snimke seksa iz 2007. sa njenim tadašnjim momkom Rayom Joom nije godio.

"To nije jedna od stvari na koje sam ponosna, poprilično je ponižavajuće, ali mislim da sam negativne stvari uspjela zamijeniti pozitivnim", rekla je starleta.

Kim Kardashian uspjela je iskoristiti publicitet koji joj je donijela snimka i pretvoriti ga u unosne reklame i pojavljivanja pa čak i u osmišljavanje svog parfema koji uskoro izlazi. Ona je veoma svjesna da joj je tijelo izvor prihoda pa ga drži u savršenoj kondiciji.

Ja sam Armenka, pa sam opsjednuta uklanjanjem dlačica. "Noge, ruke, bikini, pazuh, nemam nijedne dlake na cijelom tijelu".

Kim je otkrila da je njen pokojni otac Robert Kardashian, koji je poznat po tome što je bio advokat O. J. Simsonu u njegovom suđenju za ubistvo, taj koji je inspirisao na sadašnju karijeru.

"Osjećam se lijeno kad ne radim. Sav smisao za biznis sam naučila od oca. On je uvijek vjerovao u mene i posljednja stvar koju mi je rekao prije nego što je preminuo je da se da se ne brine za mene i da zna da ću biti dobro", izjavila je.

Zvijezda koju su povezivali sa raznim muškarcima kaže da njen život ne izgleda onako kako ga je zamišljala kad je odrastala.

"Uvijek sam mislila da ću kad mi bude 30 imati djecu kao moja mama", rekla je starleta. Ipak, trudim se da prigrlim moj samački život i iako je teže, ja se sasvim dobro snalazim sama.