Nova Ultimova kolekcija
0

Kelly Brook pronašla prave grudnjake za sebe

Sarajevo-x.com
Kad imate obline poput onih koje ima Kelly Brook, odgovarajući grudnjak vam je itekako bitan, tako da je britanska glumica i model nesebično podržala novu kolekciju modne kuće Ultimo. Bilo joj je vrlo ugodno u grudnjacima iz nove linije Ultima, a pritom nije propustila priliku da pokaže savršenu figuru.

Također, rado je pristala na razgovor o svom poprsju te o važnosti odabira pravog grudnjaka.

"Dobar grudnjak, kao i odgovarajuća veličina su jako bitni. Ipak, nevjerovatno je koliko žene neredovno mjere veličinu grudi. Ja svoje grudi mjerim barem jednom u šest mjeseci", rekla je lijepa Kelly, piše Daily Mail.

Međutim, za djevojke koje nisu blagoslovljene poput ljepotice koja se često nađe na naslovnici najpoznatijih muških časopisa, napredna silikonska tehnologija dodana je u košarice grudnjaka kao poticaj, tako da nema potrebe ići pod nož za lijep izgled.

Kelly je našla vrijeme da podrži Ultimovu kampanju uprkos njenom zgusnutom rasporedu, koji uključuje poziranje za specijalno izdanje magazina FHM u povodu Svjetskog nogometnog prvenstva ovog mjeseca, te promociju njenog novog filma Piranha.

Trenutno je u Los Angelesu sa svojim dečkom Dannyjem Ciprianijem, a očekuje je poziranje za novo izdanje Playboya.

I dok lijepa brineta uživa na kalifornijskom suncu, ona se također sastala sa režiserom Brettom Ratnerom, što je izazvalo špekulacije da će se Kelly uskoro pojaviti na još jednom filmu. Čini se kako joj ovih dana zaista ide pa se nadamo da njeno preseljenje s Ciprianijem u Australiju neće poremetiti uzlaznu putanju u karijeri. Par je planirao preseljenje u Australiju nakon što je Cipriani potpisao dvogodišnji ugovor s tamošnjom ragbi ekipom Melbourne Rebels.