Vogue
0

Keira Knightley priznala da je umalo bila odustala od glume

Sarajevo-x.com
Britansko izdanje magazina Vogue za januar 2011. donosi fotografije britanske glumice Keire Knightley, zvijezde "Pirata s Kariba" i "Atonementa".

Snimke je napravio slavni Mario Testino, a u intervjuu je Keira otkrila kako je prije tri godine, kada su joj bile 22, ozbiljno razmatrala da napusti glumu. Ipak, preovladala je njena velika strast.

"Nisam uživala u onome što sam radila i osjećala sam se veoma loše zbog toga. Mrzila sam što sam privilegovana i nisam vidjela poentu toga", ispričala je ljepotica.

"Radila sam od 16. do 22. godine i sve to vrijeme nisam išla na godišnji odmor. Nisam bila sigurna da li ću se vratiti glumi nakon svega. Dugo sam mislila da se to neće desiti", dodala je.

Pauzu između novih poslovnih poduhvata provela je putujući po Evropi, provodeći vrijeme s prijateljima i radeći sve one stvari koje su joj nedostajale u toku tinejdžerskog perioda.

Trenutno je možemo gledati s Colinom Farrelom u kriminalističkom trileru "London Boulevard" i filmu "Never Let Me Go", gdje glumi sa Andrewom Garfieldom i Carey Mulligan. Moguće je i da će tumačiti glavni lik u filmskoj adaptaciji romana "Ana Karenjina" Lava Tolstoja.