Kultura
0

"Zločin i kafana" u Magacin Kabareu

Klix.ba
Magacin Kabare će ove sedmice uvrstiti još jednu novu predstavu na svoj repertoar.
Najnoviji one man show Magacin Kabarea "Zločin i kafana" premijerno će biti izveden u četvrtak 20. marta u 21 sat.

Aldin Tucić, kojeg su posjetitelji Magacin Kabarea mogli gledati u liku Seke Reuf u mjuziklu Jedinac, te prvoj bh. web seriji Patriot, ali također i u video blogu Dragi Blože, ovog puta će se predstaviti u potpuno drugačijoj ulozi.

U režiji Nevena Samardžića koji je na scenu Magacin Kabarea postavio proslavljene one man i stand up predstave Gdje je jagnje, te "Ebemu život" i "Striper", Aldin će ispričati različite zgode i nezgode bazirane na istinitim događajima.

Kafana kao nepresušan izvor ideja, priča, različitih sudbina i likova, istovremeno je i nepresušan izvor zabave i smijeha. Kako su već mnogi navikli i ovog puta Magacin Kabare će u caffe club Gogo unijeti mnogo smijeha i dobre zabave. Oživljavajujući scene iz kafana, Aldin će vas nasmijati do suza, ali i podsjetiti zašto volimo kafanu.

Premijerom najnovijeg one man showa "Zločin i kafana", Magacin Kabare će u četvrtak predstaviti svoju devetanestu predstavu. U tri godine rada Magacin Kabare je postavio 18 predstava od kojih su mnoge još uvijek na repertoaru, te i dalje privlače veliki broj gledatelja.

Obzirom na ograničen broj mjesta, za premijeru Zločina i kafane, kao i za sve druge predstave Magacin Kabarea, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.