Glasajte za najbolju fotografiju
0

Završen Vodičev Natječaj za najbolju turističku fotografiju

Sarajevo-x.com
Turistički vodič kroz Bosnu i Hercegovinu <a href="http://www.vodic.ba/">www.vodic.ba</a> okončat će danas 25. maja 2011.godine Natječaj za najbolju turističku fotografiju za period april - maj 2011. godine.

Svi oni koji nisu poslali svoje fotografije mogu to učiniti večeras do ponoći i fotografije će ući u takmičarski krug Natječaja.

Četiri dosadašnja natječaja zaokupila su pažnju javnosti i učesnika, što je rezultiralo hiljadama pristiglih fotografija iz cijele Bosne i Hercegovine.

"Postigli smo svoj cilj i potaknuli ljubitelje fotografije i zaljubljenike u Bosnu i Hercegovinu da fotografišu i pokažu svima kako lijepu zemlju imamo. To ćemo nagraditi svakako vrijednim nagradama, a već ćemo skoro pokrenuti novi natječaj na kojem ćemo nagrađivati fotografije sa ljetovanja, odnosno odmora provedenih u Bosni i Hercegovini. Šaljite nam svoje fotografije, a mi ćemo biti sretni da ih objavimo", rekla je Emina Pačariz, urednica portala.

U narednih sedam dana po okončanju Natječaja stručni žiri će, uvažavajući glasove i ocjene posjetitelja portala www.vodic.ba i Facebook stranice Turistički vodič kroz BiH, odlučiti i objaviti ko je pobjednik Natječaja. Glasanje putem Interneta može se vršiti do 00.00 sati 31. maja 2011.

Nagrade za autore pobjedničkih fotografija su:

Prva nagrda produženi vikend u Turističkom kompleksu Neron u Bihaću. Autobusna karta do Bihaća je također obezbjeđena. Druga nagrada je večera u Hotelu Lukavac, Lukavac

Treća nagrada je ribo-oprema koju je obezbjedila prodavnica "Ribosport", Tuzla Specijalna nagrada – večera u Hotelu Tuzla