Kultura
7

Večeras druga četvrtfinalna noć takmičenja Šeret

Klix.ba
Večeras u caffe clubu Gogo na Ciglanama, bit će održana i druga večer drugog kruga takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine na kojoj će Hercegovina ponovo imati i svog predstavnika.

Omer Hodžić, Nedim Azapagić, Darko Baotić i Jasmin Džemiđić svojim šalama su osigurali svoj nastup, a samo jedan od njih neće nastaviti takmičenje dalje.

Žiri u sastavu Sanela Krsmanović, Filip Andronik i publika u caffe clubu Gogo dat će svoje glasove za najsmješnije takmičare koji će nastaviti svoju borbu za titulu najsmješnijeg amatera komičara Bosne i Hercegovine.

Najbolji šeret će se nakon pobjede u finalu odvesti Strida biciklom koje je osigurao generalni sponzor nagrada firma Mekline i predstaviti svoje šale na turneji po gradovima Bosne i Hercegovine. Uz podršku kompanije Petrol BH Oil Company jedan od takmičara večeras nam dolazi iz Mostara, tako da će Hercegovina i ove sedmice imati svoje predstavnike na Šeretu.

Rezervacije za večernju takmičarsku noć su već popunjene, ali svi oni koji žele čuti šale Omera, Nedima, Darka i Jasmina, na partnerskom portalu Klix.ba od 21 sat mogu pratiti prenos uživo.