Kultura
12

Večeras ćemo saznati posljednja tri polufinalista takmičenja Šeret

Klix.ba
U caffe clubu Gogo na Ciglanama večeras će biti održana i posljednja večer drugog kruga takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine na kojoj će se predstaviti još jedna takmičarka i tri takmičara.

Hazim Mujčinović, Adnan Ćatović, Jasmina Azapagić i Dino Ćatović osigurali su svoj večerašnji nastup, a ovisno o šalama koje budu predstavili troje će nastaviti takmičenje dalje.

U dosadašnje dvije četvrtfinalne večeri imali smo predstavnike Hercegovine, a večeras nam dolazi predstavnik Tuzle. Također u večerašnjoj ekipi takmičara je i Jasmina Azapagić, a da li će se i ona plasirati u polufinalni krug takmičenja i pridružiti Nives Buzaljko, saznat ćemo večeras u 21 sat u caffe clubu Gogo, kao i na portalu Klix.ba na kojem svi zainteresovani mogu pratiti prenos u živo.

Žiri u sastavu Sanela Krsmanović, Filip Andronik i publika u caffe clubu Gogo dat će svoje glasove za najsmješnije takmičare koji će nastaviti svoju borbu za titulu najsmješnijeg amatera komičara Bosne i Hercegovine. Najbolji šeret će se nakon pobjede u finalu odvesti Strida biciklom koje je osigurao generalni sponzor nagrada firma Mekline i predstaviti svoje šale na turneji po gradovima Bosne i Hercegovine uz podršku kompanije Petrol BH Oil Company.

Rezervacije za večerašnju takmičarsku noć su već popunjene, ali svi oni koji žele gledati u živo takmičare polufinalnog kruga takmičenja Šeret, svoje rezervaciju mogu izvršiti pozivom na broj 066 935 337 kao i putem Facebok stranice Magacin Kabarea.