Kultura
8

Uživo na portalu Klix.ba: Nasmijte se uz takmičare Šereta

Klix.ba
Takmičenje za najboljeg šaljivdžiju u BiH nastavlja se i večeras u caffe clubu Gogo, a kao i prethodnih sedmica prijenos Šereta možete pratiti uživo na portalu Klix.ba.

Večeras ćemo znati ko su posljednje troje finalista, a za mjesto u finalu bore se Nives Buzaljko, Marko Puljiz, Jasmina Azapagić, Jasmin Džemiđić i Darko Baotić.

U prvoj polufinalnoj večeri, voditelju i članu žirija Filipu Andorniku pridružio se Dušan Jokić, komičar iz Banja Luke, član satirično-komičarske trupe Antikulturni teatar Alija Sirotanović, koji će i ovog petka nasmijavati goste u caffe clubu Gogo, ali i ocijeniti najbolje takmičare.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet prvoplasiranih takmičara u finalu, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.