Uz Emira Fejzića i Adnana Goru
0

Urnebesna komedija "Recept za bolji život" u Centru za kulturu

Sarajevo-x.com
Mladi diplomirani glumci Emir Fejzić i Adnan Goro 20. decembra u 20 sati u Centru za kulturu Sarajevo nude 70 minuta dobre zabave u predstavi "Recept za bolji život".

Ovaj komad je recept protiv svih briga i problema koji nas okružuju, te su na njenu premijeru pozvani svi koji bar na trenutak žele zaboraviti na sve i prepustiti se sjajnim glumačkim kreacijama dvojice mladih glumaca - dobitnika nagrada za najbolje studente Akademije scenskih umjetnosti.

Svaka sličnost sa stvarnim likovinma u predstavi je (ne)namjerna. Predstava ostaje na repertoaru sve dok bude bilo onih koji žele dobru zabavu i smijeh do suza, poručuju Fejzić i Goro.

"Recept za bolji život" na duhovit i zabavan način opisuje razne "vrste" supružnika i daje šaljiva uputstva kako se riješiti nepoželjnog supruga ili supruge. Opisuje određene prizore iz života u kojima smo se svi prije ili kasnije našli ili se nalazimo, i dovodi ih do ekstrema. Predstava pruža priliku publici da vidi i poistovjeti se sa raznim situacijama koje su sigurno već proživjeli.

Rezervacija ulaznica u prostorijama Centra za kulturu, Jelića br. 1 ili na kontakt telefon 063 560 975. Cijena ulaznice je 5 KM.