Učestvovala 34 fotografa
0

FOTO / U Zagrebu otvorena izložba posvećena rijeci Uni

Sarajevo-x.com
U galeriji Bošnjačke nacionalne zajednice za Grad Zagreb je postavljena izložba fotografija rijeke Une, na kojima su prikazane ljepote ove rijeke. Izložbu je u četvrtak otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Radi se o umjetničkim fitografijama i izložbi 34 fotografa iz Bosne i Hercegivune, Hrvatske i Slovenije, koju je organizirao predsjednik "Infokulta" iz Bužima, Nedžib Vučelj. Nakon fotosusreta na Uni, pod nazivom "Pokažimo svijetu ljepote Une" , izložbe u Bihaću, te dodjele nagrada i priznjanja povodom petogodišnjice fototosusreta, kruna ovoj manifestaciji, koja inače traje godinu dana, ipak je otvaranje izložbe fotografija u Zagrebu.

Svoje fotografije su izložili: Marina Đanić, Boris Frković, Iva Dujmović, Srečko Štruk, Ljiljana Dolenc, Irena i Cvjetko Pilaš, Dunja Kolar, Željko Kustec, Davorka Trbojević, Željko Hrsan, Anica Cikoš, Jadranka Bužimkić i Ljiljana Cviljak, Azra Šahinović, Maja Topčagić, Nina Mašić, Idriz Mujagić, Dinko Midžić i Edita Ibukić, Nedžib Vučelj i Vehid Skederović iz Bužima, Denis Prošić, Marijan i Patricija Vučić, Đitka i Nenad Bartolović, Nada Al Younis i Miljenko Brezovac, Alma i Bezim Mujezinović, Nataša Obad iz Siska i Rasim Atajić.

Izložba će u ovoj galeriji biti postavljena sve do kraja juna.