Kultura
18

U petak prva polufinalna večer takmičenja Šeret

Klix.ba
Nakon više od mjesec dana od početka takmičenja "Šeret", najbolji komičari amateri Bosne i Hercegovine su osigurali svoj nastup i njih devet će se predstaviti kroz dvije polufinalne večeri.

Polufinalisti Marko Puljiz, Nives Buzaljko, Dino Ćatović, Adnan Ćatović, Omer Hodžić, Darko Baotić, Navid Bulbulija, Jasmina Azapagić i Jasmin Đemiđić će se u naredna dva petka predstaviti novim šalama, a ukoliko osvoje glasove publike i žirija osigurat će nastup i postati finalisti takmičenja "Šeret".

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet prvoplasiranih takmičara u finalu, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Ovim takmičenjem Magacin Kabare donio je još jedan novitet i u partnerstvu sa portalom Klix.ba omogućio online praćenje takmičenja u živo. Svakog petka od 21 sat, svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, mogu pratiti takmičenje na portalu Klix.ba.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u caffe clubu Gogo, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected].