Kultura
34

Svjetsko kod Goge počinje u subotu

Klix.ba
"Svjetsko kod Goge", specijalni program povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu počinje u subotu besplatnim druženjem uz Crvenkapicu i Rabiju.

Caffe club Gogo pripremio je poseban program za vrijeme praćenja Svjetskog prvenstva u fudbalu. Uz nagradne igre, kvizove, promotivna pića, tropske koktele i sjajnu navijačku atmosferu, caffe club Gogo zajedno sa Magacin Kabareom poklanja i besplatne MK specijalne večeri.

U subotu, 7. juna, Rabija i Crvenkapica zvanično započinju "Svjetsko kod Goge" i pozivaju sve da im se pridruže na posljednjem zagrijavanju pred prvu utakmicu. Uz promotivna pića, nagradnu igru, Rabija i Crvenkapica će se pobrinuti da svi koji dođu u caffe club Gogo, dobro zagriju svoje stomačne mišiće, ali i glasnice, jer će im biti potrebni za sve ono što će Caffe club Gogo ponuditi u narednih mjesec dana.

Sjajne glumice Sanela Krsmanović i Aida Bukva, dokazati će zašto Rabija i Crvenkapica nose titule najsmješnijih likova Magacin Kabarea. Iako je ulaz besplatan, interesovanje je veliko, a broj mjesta ograničen, tako da je bitno na vrijeme osigurati svoju rezervaciju i to putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Praćenje utakmica na platnima i TV ekranima, luda zabava, kokteli, pića i nagradne igre vladati će Caffe clubom Gogo, a Magacin Kabare će se sa odličnom ekipom glumaca i komičara pobrinuti da upotpuni navijačku groznicu i pripremi posebnu atmosferu kakva će se moći doživjeti samo na Svjetskom kod Goge.