Smiješni četvrtak uz Magacin Kabare
0

Stand-up komedija Filipa Andronika "'Ebemu život"

Klix.ba
Filip Androik
Filip Androik
Četvrtkom u sklopu Late Nite programa u caffeu Gogo, Magacin Kabare nudi puno smijeha i zabave uz svoje stand-up komedije.

Ovog četvrtka, 24. maja, od 21 sat Filip Andronik će ponovo nasmijati publiku stand-up komedijom "‘Ebemu život". Sve ono od čega bježimo, a životne situacije nas konstantno navode na to, dobija potpuno novi smisao u jednosatnoj stand-up komediji Filipa Andronika, koji je u stanju reći ono što mi ne smijemo (ili nećemo) i preuzeti grijeh na sebe.

U društvu poznat kao crtač stripova, on u svom nastupu priča o situacijama koje je malo teže ilustrovati, no one nisu ništa manje smiješne.

Razlog zbog kojeg se Filip bavi stand-up komedijom je to što ga uveseljava, a inspiraciju za stripove nalazi u našoj svakodnevnici.

"Kako to naša svakodnevnica, za koju mislimo da može biti samo turobna, može istovremeno biti izvor šega, šala i zafrkancija, pogledajte u nastupu 'Sunce mu kalaisano'...ovaj..'Ebemu život'. Iako je nastao kao 'verbalizacija' stripova, sada živi kao posve nezavisan projekt sa šalama kojima ne treba ilustracija da bi se shvatile", kaže Filip.

Cijena ulaza za stand-up komediju "'Ebemu život" iznosi 5 KM, a prethodno je potrebno izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabare, e-maila [email protected] ili na broj telefona 066/935-337.