Kultura
35

Šeret uživo: Ne propustite drugi krug takmičenja za najboljeg šaljivdžiju

Klix.ba
U trećoj sezoni Late nite programa Magacin Kabare je pokrenuo "Šeret", takmičenje stand up komičara amatera iz cijele Bosne i Hercegovine. Kao i svakog petka i večeras pratite uživo takmičenje koje se održava u caffe clubu Gogo i na kojem se predstavljaju stand up komičari amateri, a najbolji po izboru publike plasiraju se u naredni krug.

U prvom krugu takmičenja predstavilo se dvadeset takmičara iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine, a glasovima publike i žirija, kojeg čine Filip Andronik i Sanela Krsmanović, 12 najsmješnijih je osiguralo ponovni nastup u novom krugu takmičenja.

Marko Puljiz, Navid Bulbulija, Almir Mataradžić, Nives Buzaljko, Omer Hodžić, Nedim Azapagić, Darko Baotić, Dino Ćatović, Hazim Mujčinović, Adnan Ćatović, Jasmina Azapagić i Jasmin Đemiđić će se u naredna tri petka predstaviti novim šalama i pokušati osvojiti glasove publike i žirija i plasirati se u polufinalni krug takmičenja.

Najsmješniji šereti bit će nagrađeni vrijednim robnim nagradama koje je osigurao Mekline, te angažmanom u Late Nite programu Magacin Kabarea. Također u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Ovim takmičenjem Magacin Kabare donio je još jedan novitet i u partnerstvu sa portalom Klix.ba omogućio online praćenje ovog takmičenja u živo.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u caffe clubu Gogo, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected].