Kultura
21

Šeret uživo: Ko će ponijeti titulu najsmješnijeg komičara?

Klix.ba
Takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, Šeret, na finalnoj večeri u petak 27. decembra dobit će svog prvog pobjednika.

Navid Bulbulija, Adnan Ćatović, Darko Baotić, Jasmin Džemiđić i Marko Puljiz ovog petka bore se za titulu najsmješnijeg stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine.

Takmičar koji je svoj posljednji nastup izveo solo bez gitare, ponosni alipašinac čijim šalama se smiju i oni koji nisu iz Sarajeva, stand up komičar koji će u finalu ipak nastupiti bez štaka, najpoznatiji sit-down komičar Bosne i Hercegovine kao i komičar koji je u strahu od otkaza, uvijek pripremao nove šale kako bi šef bio ponosan i zadovoljan, novim šalama publici u caffe clubu Gogo, zadat će težak zadatak da odaberu najboljeg.

Nakon što se u polufinalnom krugu voditelju i članu žirija Filipu Andorniku pridružio Dušan Jokić, komičar iz Banje Luke za finalnu večer glasove najboljima ponovo će zajedno sa Filipom davati Sanela Krsmanović, glumica Magacin Kabarea.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet najsmješnijih, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Šereta uživo pratite na portalu Klix.ba.