Kultura
16

Rasprodate karte za beogradsku predstavu "Dogvil" koja gostuje u Kamernom teatru 55

Klix.ba
Na sceni Kamernog teatra 55 u četvrtak i petak, 24. i 25. decembra, u 20:00 sati će biti izvedena predstava "Dogvil", a sve ulaznice za predstavu su već rasprodate.

Autor pozorišne predstave ''Dogvil'' istražuje specifičnu psihologiju izolacije koja dugoročno ostavlja posljedice na svakog pojedinca u takvoj zajednici.

''Dogvil'' je jedna od najtraženijih predstava u Srbiji, koja ne prestaje da izaziva pažnju publike širom regije. Pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa von Triera, režirao je Kokan Mladenović, a muziku kompozitora Marka Grubića izvodit će uživo trio Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, dok ulogu Grejs i preostale ženske uloge u predstavi igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić.

Za sve vas koji niste uspjeli svoje ulaznice kupiti na vrijeme, predstava ''Dogvil'' će igrati početkom 2016. godine, u Kamernom teatru 55.