Kultura
0

Priče iz diskrecione linije na malim ekranima

Klix.ba
Rabija poznata radnica sa Šaltera 22, koja već godinu dana u caffe clubu Gogo priča svoj priče iza diskrecione linije, od prošlog petka dobila je i svojih 5 minuta televizijskog programa.

Ponosna Rabija, je vrlo stručno, nakon bogatog scenskog i voditeljskog iskustva koje je stekla u Magacin Kabareu i caffe clubu Gogo, najavila ciklus priča iza diskrecione linije koji će voditi svakog petka u okviru emisije Konačno petak na televiziji BHT 1.

U svom prvom obraćanju naciji, najavila je da će ugostiti poznate umjetnike Magacin Kabarea, a već ovog petka u goste joj dolazi Goc, sin jedinac iz poznate čaršijske porodice.

Goc će ovom prilikom predstaviti spot za svoju pjesmu koju inače pjeva u predstavi Jedinac koja je ove subote na repertoaru Magacin Kabarea. U predstavi se govori o njemu, njegovoj sestri i polubratu te njihovom odnosu nakon smrti oca. Inače riječ je o autorskoj pjesmi njegove sestre, poznate Sumeje Sunny Su čiji album treba uskoro izaći.

Više informacija o Gocovim planovima pogledajte u petak u sklopu emisije Konačno petak, i nipošto ne propustite doći u subotu u caffe club Gogo pogledati šta se desi kada se nakon puno godina sretnu Goc, Sumeja Sunny Su i Reuf.

Cijena ulaznice je 10 KM, a prethodno je potrebno izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabarea, putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona 066/935-337.