Sarajevo
0

Pojavile se falsificirane karte za koncert Riccarda Mutija

Sarajevo-x.com
Riccardo Muti
Riccardo Muti
Organizatori koncerta dirigenta svjetskog glasa Riccarda Mutija koji će se pod nazivom "Putevi prijateljstva -od Sarajeva do Sarajeva" održati 13. jula u Sarajevu upozoravaju da su se u prodaji pojavile falsificirane ulaznice za ovaj događaj.

Upozoravaju sve zainteresirane koji namjeravaju posjetiti ovaj humanitarni koncert da ne kupuju ulaznice na ulici već kod ovlaštenih distributerata.

Oficijelni distributeri su Centrotrans Eurolines, Narodno Pozorište Sarajevo, ZOI’ 84 i web shop Kupikartu.ba., a sve karte koje nisu ovdje kupljene na ulazu u Zetru bit će odbijene.

Podsjećamo, slavni italijanski dirigent i zvijezda svjetske klasične muzičke scene Riccardo Muti zajedno sa orkestrom i horom "Maggio Musicale Fiorentino" održat će 13. jula koncert u sarajevskoj Zetri.

Koncertom će biti obilježena 20. godišnjica Ravena Festivala u čijoj će organizaciji koncert biti i održan, a ujedno će predstavljati i podsjećanje na prve dane projekta "Putevi prijateljstva", koji je i začet u Sarajevu 1997. godine.