Kultura
6

Paketići za vašu djecu u SARTR-u

Klix.ba
U Sarajevskom ratnom teatru će u u periodu od 25. do 30. decembra biti organizirana ceremonija podjele paketića za najmlađe.

Novogodišnji praznici svima donose radost, ali za djecu je to sigurno poseban, magičan i uzbudljiv dio godine. Ove godine pripremili smo poseban program, drugačiji od svih prethodnih novogodišnjih zabava u SARTR-u. Program dodjele paketića se sastoji iz isječaka naše dvije predstave: “Dobre Vještice” i “Patuljci” te dvije muzičke kompozicije poznatog autora muzike za djecu, Muharema Vojnikovića Muhe.

Zbog velikog broja individualnih poziva i zahtijeva za novogodišnji program dodjele paketića za najmlađe u Sartr-u, odlučili smo svim supermamama i supertatama, superbakama/supernanama, supertetkama i superstričevima ponuditi poseban termin dodjela paketića za individualne rezervacije kako bi svoje super uloge za svoje najdraže mališane ispunili baš onako kako to vaša djeca očekuju - super zabavno!

Za sve one koji nemaju mogućnost da se organizuju u kolektivu kroz svoje kompanije za dodjelu paketića uz nezaboravan program dobrih Vještica, smiješnih Patuljaka i veselog Djeda Mraza s najmlađima, termini namijenjeni za pojedinačne rezervacija su: 27.12.2013 u 18 sati i 28.12.2013 u 11 i 18 sati.

Broj rezervacija je ograničen zbog velike scenografije predstave. Zbog velikog interesa te naše želje da pružimo maksimalni komfor svim prisutnim, molimo sve zainteresovane da svoje rezervacije napravite što prije, poručuju iz SARTR-a.

Sve informacije o programu dodjele novogodišnjih paketića, cijenama i terminima se mogu dobiti na: [email protected].