Kamerni teatar 55
0

Osvojite ulaznice za predstavu "Cosa nostra"

Klix.ba
Komedija "Cosa nostra" bit će izvedena na sceni Kamernog teatra 55 18. decembra, sa početkom u 20 sati. Portal Klix.ba poklanja dvije ulaznice za ovu predstavu.

Sve štoje potrebno jeste da do 18. decembra, do 12 sati, na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "za predstavu Cosa nostra", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona).

Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.

Komedija "Cosa nostra" je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije. Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice.

U predstavi koja je nastala u koprodukciji Udruženja Umjetnička grupa "SATYA" i Centra za kulturu "Sarajevo" igraju : Minka Muftić i Belma Košutić. Kao saradnici se navode Marijela Margeta-Hašimbegović, Mirela Trepanić, Edita Hajrulahović i Adis Omerović.

Umjetnička grupa SATYA je Udruženje koje je zvanično registrovano u januaru 2012. "Cosa nostra" je drugi uspješni projekat Udruženja koji je rađen u koprodukciji s Centrom za kulturu Sarajevo. Predsjednica Udruženja je Emina Minka Muftić.

Ulaznice je osvojila Erna Muftić.