Rezervišite svoja mjesta
0

Novi program i nove predstave Magacin Kabarea

Sarajevo-x.com
U trećem mjesecu 2012. godine, Magacin Kabare donosi novosti te predstavlja još jednu Late Nite noć u sedmici. U caffe clubu Gogo, gdje su se do sada svake subote održavale predstave Magacin Kabarea, zbog velikog interesa publike, a i oživljavanja zabave i dobrog druženja u gradu, od sada će i četvrtak biti rezervisan za Late Nite kod Goge.

Nakon izuzetno uspješne sarajevske premijere filma Angeline Jolie ''U zemlji krvi i meda'' iza čije je organizacije stajao Magacin Kabare, uz veliku podršku građana Sarajeva, ekipa Magacin Kabarea vrijedno nastavlja sa radom i donosi nove predstave i novi program. Tako će se četvrtkom izvoditi stand-up komedije, a subote će biti rezervisane za kabaretske predstave.

Osim interesantnih kabaretskih i stand-up predstava koje su se do sada igrale na sceni kod Goge, u martu će biti predstavljene dvije nove predstave, pa ekipa Magacin Kabarea preporučuje da na vrijeme rezervišete svoje mjesto i dobro se zabavite.

Repertoara za mjesec mart može se pronaći na web stranici www.magacinkabare.com, a rezervacija mjesta se može izvršiti putem fb profila Magacin Kabarea, putem e-maila: [email protected] ili na broj tel: 066 935 337.

Magacin Kabare je nastao kao potreba mladih ljudi za sopstvenim umjetničkim izrazom na polju scenskih umjet-nosti te napornim radom i trudom svakodnevno daje značajan doprinos širenju pozitivnih pomaka u našem društvu, a publici nudi dobru zabavu i interesantno druženje.

Program Magacin Kabarea za mjesec mart 2012. godine

Četvrtak:

   1.3.    Gdje je jagnje?
                8.3.    Šalter 22
               15.3.   'Ebemu život
               22.3.   Karta u jednom pravcu (premijera)
               29.3.   Gdje je jagnje?

Subota:

     3.3.    Tabu šema
               10.3.   Baksuzmanija
                17.3.  Tabu šema
               24.3.  Crescendo (premijera)
               31.3.   Crescendo (prva repriza)