Kultura
0

Magacin Kabare slavi dvije godine uspješnog rada

Klix.ba
Magacin Kabare danas slavi dvije godine uspješnog rada. Za veselu proslavu rođendana u okviru Late Nite programa u caffe clubu Gogo, publiku će nasmijavati Filip Andronik svojom već poznatom stand up komedijom "‘Ebemu život".

Da bi proslava bila što veselija Magacin Kabare se pobrinuo da pozove gosta koji će uz Filipa osigurati dovoljno smijeha za nezaboravnu noć. Pedja Bajović, stand up komičar iz regije, koji je već u nekoliko navrata nastupao u Sarajevu, pridružiti će se Filipu i na sceni Magacin Kabare predstaviti skečeve iz svojih predstava ‘’S nogu’’ i ‘’Muškarac’’

Društvene teme, nezadovoljstvo i kritika društvu, situacije sa kojim se svakodnevno susrećemo i ne nasmijavaju nas, Filip Andronik i Pedja Bajović će ih učiniti urnebesno smiješnim.

Magacin Kabare je već ranije ostvario saradnju sa drugim umjetnicima koji se bave sličnim umjetničkim izričajima te je tako u prošloj godini svoj prvi nastup u Sarajevu održao i Anti kulturni teatar ‘’Alija Sirotanović’’ iz Banje Luke.

I u ovoj, kao i narednim godinama, Magacin Kabare će obezbijediti puno dobre zabave i smijeha, kako za goste Late Nite Programa, tako i kroz druge projekte koji su u pripremi. Ovim gostovanjem, kojim će se obilježiti još jedna godišnjica rada, Magacin Kabare najavljuje daljnju saradnju i puno zanimljivih gostiju koji će predstaviti na sceni u caffe clubu Gogo, navodi se u saopštenju Magacin Kabarea.

Za rođendansko druženje cijena ulaznice je 7 KM, a prethodno je potrebno izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabarea, putem e-maila: [email protected] ili na broj tel: 066/935-337.