SFF Teen Arena Party
0

Konkurs za mlade DJ-eve

Sarajevo-x.com
Sarajevo Film Festivala poziva sve mlade, neafirimisane DJ-eve da odmjere snage na TeenArena Opening Partyu u velikom DJ battle, koji će se održati 13. avgusta u Historijskom muzeju BiH.

DJ-evi na ovogodišnjoj TeenAreni Sarajevo Film Festivala biće izabrani putem konkursa. Konkurs počinje 1. i traje do 12. avgusta. Pravo učešća imaju svi teenageri koji se bave Djingom. Bit će to prilika da u periodu trajanja TeenArene, od 13. do 19. avgusta, kao nauspješniji kandidati predstave svoj rad mladoj publici.

Party će se održati 13. avgusta u Historijskom muzeju BiH, sa početkom u 21.00. Pobjednici konkursa će imati priliku da odmjere snage na ovom partiju kroz DJ battle, gdje će publika kao žiri ocjeniti njihove nastupe.

S obzirom na veliko interesovanje mladih iz Sarajeva, organizatori Festivala su odlučili pružiti mogućnost svim prijavljenim da se predstave publici TeenArena Blue Carpet Partya 13. i 19. avgusta sa početkom u 18:00.

Kandidati mogu da se prijave putem e-maila: [email protected] i dostave svoj kratki promo mix na adresu Zelenih Beretki 12/3.

Više informacija na [email protected] ili na telefon 063 748 704Your browser may not support display of this image. .