BH radio 1
0

Koncert povodom 2. godišnjice Omladinskog programa

FENA
Omladinski program BH radija 1, povodom dvije godine postojanja i emitiranja na frekvencijama BHR1, organizira koncert Basheskia & Edward EQ (Sarajevo), Grof Djuraz (Banja Luka), FM Jam crew (Frenkie, MC Munja, Baga Soundsystem), Brain Forest Rytual (Lukavac).

U saopćenju za javnost navodi se da će koncert biti održan u studiju MGKS Muzičke produkcije BHRT-a 28. decembra od 19 do 23 sata uz direktan prijenos na talasima BH radija 1.

Omladinski program BHR1 namijenjen je mladim ljudima, ali i onima koji se tako osjećaju ili, u krajnjoj liniji, svima kojima se sviđa ono što taj program nudi svakog ponedjeljka od 14 do 2 sata iza ponoći.

"Zahvaljujemo svim ljudima, organizacijama, institucijama, formalnim i neformalnim grupama s kojima smo radili i sarađivali u proteklih sedam stotina dana. Svima njima i naravno publici OP-a, poklanjamo ovaj, vjerujemo, kvalitetan muzički događaj i preporučujemo da uz frekvencije BH radija 1 budu, kako u ponedjeljak 28.12., tako i svakog narednog ponedjeljka. Koncert je otvoren i za publiku", navode iz BH radija 1.