Kultura
269

Hari Varešanović u ulozi inspektora

Klix.ba
Hari Varešanović kao inspektor i ekipa Magacin Kabare Showa napetu atmosferu zbog stalnog otkazivanja zvijezda pretvorili su sinoć u caffe clubu Gogo u opušteno i sjajno druženje.
Misterija i razlog stalnog kašnjenja zvijezda na Magacin Kabare Show je postala ozbiljna i ekipi u kafani se pridružio muzički inspektor koji je to sve istražio. Sinoćnju napetu atmosferu zbog dolaska inspektora, gazdarica je uz veliku pomoć raspoložene publike uspjela razbiti i pretvoriti u odličnu zabavu. Uz šarm gazdarice i podršku publike inspektor se vrlo brzo opustio i počeo zabavljati.

Iako nije otkrio odgovor na pitanje zašto zvijezde uporno otkazuju i kasne na Show, Hari Varešanović u ulozi inspektora otpjevao je nekoliko pjesama i sjajno odglumio svoju ulogu u sinoćnjem Magacin Kabare Showu.

Sinoćnji show sa Harijem Varešanovićem televizijska publika će imati priliku pogledati u programu televizije Pink BH narednog utorka u 22 sata, a već narednu srijedu u caffe club Gogo dolazi novi misteriozni lik.

Ko će tumačiti novi misteriozni lik kafane, a dolazi iz Hrvatske, Magacin Kabare će otkriti u narednim danima. Kako bi osigurali svoja mjesta, rezervacije je potrebno izvršiti ranije, pozivom na broj 066 714 587 ili putem Facebook stranice, kao i putem e-maila.