Rasprodano 400 mjesta
0

eKupon napunio dvoranu Narodnog pozorišta

Sarajevo-x.com
Bosanskohercegovački portal za grupnu kupovinu eKupon.ba uspio je u manje od 24 sata, koliko je trajala ponuda, rasprodati 400 mjesta za dvoranu Narodnog pozorišta u Sarajevu. Za predstavu "Ožalošćena porodica" prodano je 200 kupona (za dvije osobe) po cijeni od 8 KM umjesto 16 KM.

S obzirom da je prodato 200 kupona, a jedan kupon vrijedi za dvije osobe, dvorana Narodnog pozorišta Sarajevo ove subote će biti prepuna. Sarajlije su pokazale da ih kultura itekako zanima, ali nemaju dovoljno novca da češće sebi priušte taj "luksuz".

Stoga je veliki broj njih bez premišljanja odlučio uštedjeti novac, a istovremeno se zabaviti i opustiti uz predstavu "Ožalošćena porodica", koja je rađena u režiji Ahmeda Imamovića, a po tekstu Branislava Nušića.

Ovo će biti prvi put da se ovako veliki broj eKupon korisnika istovremeno okuplja i koristi svoje kupone.

Podsjetimo, bh. portal za grupnu kupovinu eKupon pokrenut je u martu 2011. godine. Zahvaljujući tom portalu građani BiH imaju priliku da ostvare nevjerovatne popuste od 50 do 90 posto na brojne atraktivne usluge.

Do sada su najviše zainteresovani bili za popuste u restoranima, ali kupci eKupona su pokazali da ih itekako interesuje i kultura.

Na eKuponu je u protekla tri mjeseca kupljeno više od 8.400 kupona i time ušteđeno više od 178.000 KM.