Mostar
0

Dodjeljene nagrade "Hercegovačko sunce"

FENA
U organizaciji Studija 88, sinoć je u Vili Ivanković u Mostaru održana manifestacija "Hercegovačko sunce". Riječ je o dodjeli novinarskih i marketinških nagrada.

Studio 88 ove je godine odlučio dodijeliti 4 novinarske nagrade i to Vildani Duran za iskazanu hrabrost u očuvanju digniteta osobe i novinarske profesije uopće, Vedrani Seksan kao novinarki godine, dijaloškoj emisiji FTV-a "Odgovorite ljudima" kao najboljem televizijskom projektu te emisiji "Hercegovina online" kao najboljem radijskom projektu.

Što se tiče marketinških nagrada, također su dodijeljene četiri i to za kreativno rješenje nagrađeni su kao najbolji Print oglas Via Media i najbolji TV spot Via Media - klijent Bags& Boxes.

Za najbolji event nagrađen je Studio Marketing J.W.Thomson - klijent ABS Banka, a za kreativnu uporabu medija - Via Media klijent - Fabrika Duhana Sarajevo.

Mnogobrojne uzvanike u Vili Ivanković sinoć je zabavljala grupa Black Chicken Leg.

Inače, manifestacija "Hercegovačko sunce" već se tradicionalno dodjeljuju najuspješnijim novinarima, medijskim projektima, reklamnim agencijama i gospodarstvenicima.

Nagrada je osmišljena kako bi promovirala novinarske slobode, oglašivačku industriju i bh. gospodarstvo.