Kultura
21

Branko odbranio Sarajevo, takmičenje se nastavlja!

Klix.ba
Šeret 2 je drugo takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine koje je eliminatornog karaktera, a u kojem će se takmičari i takmičarke kroz pet krugova i četrnaest takmičarskih noći boriti za titulu Šereta. Takmičenje se održava u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa portalom Klix.ba.

Pogledajte najduhovitije trenutke sa prošle takmičarske noći u kojoj je Branko Krsmanović iz Istočnog Sarajeva, unatoč velikoj konkurenciji iz Krajine odnio prvo mjesto.

U naredni krug takmičenja pored Branka prošli su Emir Štrkljević iz Bihaća, Benjamin Sokolović iz Zenice, Gordana Kmezić iz Korenice, Afan Midžić iz Bihaća. Posljednju kvalifikacionu takmičarsku noć koja će se održati u subotu 11.4. možete pratiti u Caffe clubu Gogo (rezervacije mjesta na 061 140 602) ili live putem portala klix.ba od 21:15 sati.

Prijenosu ovog takmičenja u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa portalom Klix.ba zaslužna je nesebična podrška hostela Franc Ferdinand, lanca ćevabdžinica Mrkva, radio Antena Sarajevo, Kaltenberg pivo, Sarajevo Osiguranje d.d., zlatarsko juvelirska radnja Sofić S.