Kultura
8

Bajka za odrasle i glamur Tantijeme Magacin Kabare Showa

Klix.ba
Ove sedmice Magacin Kabare dočekuje dvije dame, malo mlađu Crvenkapicu, koja muku muči sa vjeronaukom, i muzu koja je odlučila postati umjetnica.

Četvrtak u Magacin Kabareu ponovo nam donosi priču o Crvenkapici i njenim problemima sa vjeronaukom. Ova bajka za odrasle već tri sezone je obavezna materija koju svi trebaju vidjeti. Bitne stvari koje je Crvenkapica naučila dok se pripremala za polaganje popravnog ispita iz vjeronauke velikodušno će podijeliti sa svima koji u četvrtak u 21 sat posjete caffe club Gogo.

Nakon nezaboravnog Magacin Kabare Showa Rabije, Lane i Seke Reuf koji je prošle subote zaista uljepšao mnogima 8. mart koji će se još dugo prepričavati, ove subote Magacin Kabare Show nam donosi jazz ritmove i dašak glamura. O muzi i njenoj umjetnosti u jazz kabareu Tantijema ove subote u Magacin Kabare Showu pričat će Zana Marjanović sa muzičarima Sarajevo Jazz Guerille. Neizostavne nagradne igre i uzbudljive priče muze o umjetnosti i njenoj odluci da postane umjetnica, samo su dio atmosfere koju je Magacin Kabare pripremio za ovu subotu.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.